“ Wist u dat, als uw paard witte haren op de schoft krijgt, uw zadel niet meer goed ligt? Ik adviseer u dan een gecertificeerd zadelpasser in te schakelen. „

Voorstellen

Ik ben begonnen met paardrijden toen ik 9 jaar oud was. Na rondkijken bij verschillende disciplines en het helpen op een manege, trainen van dravers en renpaarden, groomen bij een spring- en dressuurstal kocht ik op 18-jarige leeftijd mijn eerste eigen paard, Norman.

Zorro’s ZadelService is vernoemd naar mijn Friese ruin Zorro. Met hem startte ik Z2 dressuur en we waren klasse III startgerechtigd in de endurance (80-120 km). We deden ook mee in de crosstraining en in zijn vrije tijd liep Zorro voor de koets. Helaas heb ik hem in 2010 moeten laten inslapen na een dubbele peesblessure. In 2011 heb nieuw paard gevonden. Cote d’Or is een kruising KWPN x Andalusier. Ook hij wordt allround opgeleid.

Jaren geleden werd ik door mijn toenmalige instructrice gevraagd om les te gaan geven aan ruiters met een lichamelijke en/of geestelijke beperking. Ook nu geef ik nog les aan deze groep. Tevens begeleid ik een aantal combinaties, zowel met als zonder wedstrijdambities, tot Z2 niveau. Verder houd ik mij bezig met het opleiden en corrigeren van paarden, van Tinker tot KWPN-er.
Het actief zijn binnen de diverse disciplines alsmede de ervaring vanuit het lesgeven kan ik goed gebruiken tijdens mijn werk als Master Saddle Fitting Consultant.